5 februarie 2015

Am învățat!

Am fost fericită în copilăria mea. Nu mi-a lipsit nimic, nu am știut ce înseamnă să ai griji sau să duci lipsa banilor. Am încercat să fac asta și acum, deși mi s-a cam dus copilăria de ani buni. Îmi amintesc cu drag de tatăl meu ce încerca să-mi fie pe plac, chiar dacă eu îi ceream lucruri nepotrivite vârstei mele. Spre exemplu, la 4 ani eu îmi doream farduri și machiaje cât mai multe, iar el nu mă putea refuza. Și cum să mă refuze la 4 ani, când nici la 17 ani n-a făcut-o. La vârsta de 17 ani mi-a adus un ursuleț de pluș imens. Amintiri, doar amintiri! Asta mi-a rămas din copilărie. Am crescut, am plecat și totul s-a complicat. Copil nu am încetat să fiu, dar gustul perioadei nu mai este la fel. Fiecare moment își are farmecul lui. Am crescut, m-am maturizat, am pierdut multe, prea multe, iar timpul a fost scurt, dar sunt sigură că există lucruri și mai rele pe acest pământ. 
Din fiecare clipă a vieții trebuie să înveți ceva. Din copilărie am plecat la drum cu „cei șapte ani de acasă”, cu respect, din adolescență - nu-mi amintesc prea multe - această perioadă a fost foarte rapidă, nu am am reușit să mă adaptez schimbărilor într-un timp atât de scurt, dar știu că mereu am avut respect față de oamenii din jurul meu. Și cum nimic nu stă în loc, nici vârsta mea nu a stagnat, așa că azi sunt un om „în toată regula” și am învățat că toți murim, chiar și cei mai puternici și cei mai frumoși dintre noi. Însă nu toți reușim să lăsăm ceva frumos în urmă. Când mi-am pierdut tatăl, am mai învățat ceva: oamenii mor singuri, singuri de tot, chiar dacă ar fi și 20 de oameni în jurul patului de moarte. Nașterea, iubirea și moartea sunt personale și oricât te-ar iubi cineva, nu le poate face nimeni în locul tău. Ne dorim să îmbătrânim cu cineva, lângă cineva și se prea poate întâmpla. Însă dincolo, doar singur pleci, chiar de te ține cineva de mână, Mă gândesc dacă cineva mă va purta în suflet, cum îl port eu pe Tata și cum îi port pe toți ceilalți care mi-au împărtășit din bogățiile lor sufletești...

Se merită să mai investim în termopane?


Da, eu aleg termopane și o să le numesc „termopane Timișoara”, pentru că le achiziționez din Timișoara și de la http://termopaneintimisoara.ro/. Așa cum am mai spus și înainte, echipa este faină și este dispusă să te ajute la orice pas. Deși au apărut și alte „chestii”, să le numesc așa, mult mai faine, eu apelez la termopane.

Pot să-mi aleg și tâmplăria de aluminiu sau PVC, de la http://termopaneintimisoara.ro/, ușile de garaj, rulouri, dar și plase pentru insecte. Mai îmi plac, pentru că mai au și au oferte de preturi. Deci, nu renunț la termopan sau la geamul de termopan, pentru că au o serie de beneficii plus calitatea, de care nu te poți lipsi cu ușurință.

Mai jos voi prezenta câteva din produse:

Rulouri

Glafuri
Plasa insecte

Pentru casă!

V-ați gândit vreodată la semnificația reală a materialelor pe care le folosiți în realizarea unei construcții. V-ați gândit ca înainte să le folosiți ar fi perfect să cunoașteți cât mai multe detalii despre materialele de construcție.
Proiectul vieții dumneavoastră este pe punctul de a se realiza? Aveți resursele pregătite, idei cât mai bune, dar vă trebuie și un furnizor de de materiale, care să fie responsabil de calitatea produselor ce vor constitui structura de rezistență a căminului dumneavoastră?
Ercachim RO vă poate ajuta atât cu distribuirea produselor, cât și prin oferirea de consultanță. O mână de oameni deschiși, comunicativi și plini de viață vă pot pune temelia casei dumneavoastre, doar oferindu-vă calitate, răspunsuri și soluții. Îi caracterizează seriozitatea și calitatea.
Portofoliul Ercachim cuprinde o gamă variată de aditivi pentru betoane, produse pentru pardoseli, aditiv superfluidizant etc. Produsele menționate mai sus, dar nu numai, vă sunt utile și necesare, dar mai ales este important să cunoașteți utilitatea lor în detaliu. Așadar, aditivul plastifiant se folosește la prepararea betoanelor.
Pe lângă aceste produse, întârzietorul de priză reprezintă un ajutor necesar pentru situațiile în care se cere întârzierea prizei betonului.
Cu siguranță, despre produse putem discuta la nesfârșit, dar cel mai bine este să diccutăm cu echipa Ercachim Ro și ne vom convinge singuri de calitatea serviciilor. 

2 februarie 2015

Cum să aleg florile pentru un eveniment special?


Dacă mă întreabă cineva care este părerea mea despre flori, răspund simplu: florile sunt precum oamenii, se nasc, cresc și mor. Semnificația lor este unică, iar sentimentul ce mi-l transmit este de fiecare dată unul nou. Așadar, dacă ar fi să-mi aleg un buchet pentru nuntă, aș apela cu încredere la www.floricuflori.ro

Iubesc trandafirii!
Îmi plac buchetele de la ei, sunt făcute cu gust. De altfel, florile nu sunt doar pentru nunți sau un botez. Stau și mă gândesc că se apropie repejor, repejor, 1 martie și 8 martie, dar nu înainte să menționez că sunt o norocoasă. Nu am nume de sfinți, dar sunt născută în februarie, iar cadourile îmi vor colinda casa și-mi vor bucura inima. În fapt, cele mai frumoase surprize sunt vizitele prietenilor mei. Așadar, bărbați! O simplă comandă online și un buchet de flori vă poate scoate dintr-o situație penibilă. Un aranjament floral este potrivit și pentru 1 martie și pentru 8 martie. Trebuie doar să îndrăzniți și să aveți răbdare. 
Însă, nu uitați că nu este nevoie să fie martie, decembrie sau orice altă lună pentru a face un cadou unei persoane apropiate. Florile sunt o soluție rapidă, ieftină, cu gust și pot fi oferite cu orice ocazie.