13 mai 2015

Participă și tu la cursul din Valencia!

Se apropie încet și sigur perioada concediilor. Dacă ajungeți în Valencia, puteți lua parte la Cursul de Bază Theta Healing, Valencia, Spania, 3 – 5 Iulie 2015. Georgiana Spătaru va prezenta pentru prima dată cursul în centrul orașului, lângă Orașul Artelor și al Științei și s-a asigurat că limbajul și mesajele vor fi receptate de toată lumea.


Întrucât, cursul de bază Theta Healing va aduna laolaltă cele două comunități, translatorul nu va lipsi. Alătură-te cursului de bază Theta Healing și vei avea ocazia să descoperi rolul acestei tehnici în viața ta!
!Nu uita, în perioada 3-5 Iulie, în Valencia lângă Orașul Artelor și al Științei sau La Ciudad de las Artes y las Ciencias, va avea loc Cursul de Bază Theta Healing cu Georgiana Șpătaru!

Înscrie-te cât mai repede și fă-ți un concediu de poveste! Și ca să îți fie mai ușor, înscrie-te acum, aici!


11 mai 2015

Ai și tu o poveste?

Sigur ai auzi în stânga și-n dreapta despre faptul că fiecare are o poveste. Că de fapt noi suntem responsabili de finalul poveștilor. Din toată experiența mea până acum, am învățat că tot ce mă  înconjoară are o poveste. Și chiar dacă par a fi nesemnificative, culmea este că sunt puternice, uneori ating performanța de a ne marca. Povestea mea este mai puțin importantă acum, însă povestea lor m-a determinat să aleg lucruri mai bune. 
Vorbesc despre Body-Nature, iar povestea lor o puteți afla aici! Tocmai pentru că am auzit despre ei, am vrut să văd ce oferă. În primul rând, eu am mizat mereu pe produse cât mai naturale, pentru că de ele depinde sănătatea mea. Sunt norocoasă, nu sufăr de acnee, dar am prieteni care sunt îngroziți de asta. Știu că nu le este ușor și mai știu că unii deja s-au trecut pe produsele bio, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Fondul de ten este adesea o mască. Pot să trăiesc fără el, dar și când am chef de puțină culoare, oglinda e  a mea câteva ore bune. Am citit povestea lor, am aruncat un ochi și prin magazin și am dat de diferite tipuri de farduri, ce mi-au plăcut la nebunie. Fondul de ten de calitate nu se cunoaște doar când îl avem pe față, ci și când fața ne este lipsita de culoarea lui, căci urmele se văd. Îmi place Body-Nature, îmi place povestea lor, îmi plac produsele lor! Și pentru că îmi fuge mintea la tot felul de slogane, îndrăznesc să spun că Body Nature este pentru toată lumea, în orice loc, la orice oră