29 martie 2013

Dulce mai e povara cadourilor


Încă de pe vremea copilăriei iubeam cadourile. Fie ele de dimensiuni mari sau mici, pe mine mă mulțumeau toate.  Ajunsă la vârsta de 20 de ani gusturile s-au schimbat. Îmi place să primesc cadouri, poate și de aici numele de „omul cadourilor”, însă lucruri simple, lucruri mărunte.  Acum că am văzut aceste minunate produse de pe cadouri Emma am decis să-mi sun prietenul și să-i reamintesc că supărările provocate au un preț. Am decis și prețul! Un ceas de mână, un portofel și o trusă de fard!?. Până la urmă,  nu este cine știe ce?!
 Hmmm!! Ar fi fost prea simplu să am doar eu pretenții. Prietenul meu a spus: „Te voi suna în cinci minute”. Normal, mă cuprinsese o fericire de parcă mi s-ar fi îndeplinit dorința.
 Îmi sună telefonul, iar discuția  a avut traseul următor:
”Spui că supărările ce ți le aduc au un preț?!Ok! Uită-te pe acel site care ți-a dat idei de cadouri și vezi că sunt și pentru bărbați”
”Poftim? (zic eu) . Câtă nerușinare, de parcă eu îl supăr zilnic. Uite, eu te supăr mai rar, deci la tine un singur cadou. Ce spui?”
”Decât deloc! (spune el). Vreau butoni de argint. Iar, acum trebuie să merg la muncă, te sun când am timp. Sper că ai înțeles mesajul!”

Am rămas șocată. Dar, știu cum voi scăpa.Am să-l provoc pe el să mă supere și altfel eu nu voi da nimic, deși n-ar strica un mic,  cadou .  Poate că îi voi face o surpriză chiar pentru o zi petrecută împreună. Cred că un nou ceas de mână l-ar încânta. El e la fel ca mine. Se bucură și de cele mai mărunte lucruri. De fapt, amândoi suntem ca două pahare de cristal. Împreună stralucim puternic de fericire.
Și cred că voi renunța la egoism și-l voi ruga să analizăm produsele Emma.  Nu ne-ar strica în casă o vază, o statuetă etc.
Stând acasă fără să mă deranjez, să-mi bat capul cu diverse produse din  toate magazinele, pot frumos să mă relaxez, căci produsele sunt livrate în 24h. Nu-i așa că e frumos?
Și, chiar surpriza pentru iubitul meu va ajunge imediat, trebuie doar să mă decid.
Produsele de pe Cadouri Emma îți face viața mai frumoasă și liniștită.


Acest articol a fost scris pentru :

Campania Cadouri Emma (blogawards 2013)




Dar din dar se face rai

 Zi de zi aud vorbindu-se  despre  diverse campanii care aduc fericire și zâmbet oamenilor. Stând  la semafor așteptând  să apară culoarea verde pentru a putea traversa mi-am amintit că urmează ziua de naștere a unui bun amic. Și, ce este mai frumos decât un cadou minunat dăruit din toată inima? 

Iar, cum amicul meu este un devorator de cărți am decis că acestea reprezintă cadoul potrivit,  două cărți! Dar, ce cărți? Prietenii adevărați știu ce sa dăruiască și cum să primeasca. Cum eu am devenit o fericită prin campania „E usor să dăruiești” pentru că ma delectez cu diverse produse, de la literatură la grădinărit, mi-am propus să-i ofer două cărți de care are nevoie și pe care le va gusta din plin.
Cărțile sunt mici, atât din punct de vedere al formatului , cât și al numărului de pagini, poate fi purtată oriunde, oricând.
Oamenii in general au nevoie de sfaturi și de prieteni, iar cărțile pot fi și una și alta. Ce va spune prietenul meu când va primi  două cadouri diferite din punct de vedere al conținutului?  Bărbăție și dietă? Hmmm!! Sunt curioasă să-i vad reacția!

Cum nu e greu să primești, nici prea dificil nu e să dăruiești. Trebuie doar să-ți cunoști destinatarii. Dar, eu am avut un noroc nemaiîntâlnit. Nu numai că îmi cunosc foarte bine destinatarul, dar am avut și de unde să aleg!






Acest articol a fost scris pentru  campania:

E usor sa daruiesti! (blogawards 2013)