20 februarie 2016

Caut doamnă de încredere!

Nu, nu m-am reprofilat, dar am nevoie de ajutor. Caut o tanti drăguță și faină, puțin mă interesează dacă e moldoveancă, olteancă sau ardeleancă, vreau să știu cât de cinstită este. Nici nu caut să însor vreun flăcău, ci caut o îngrijitoare pentru casa mea. Serios! Deci, să fac o mică descriere și poate cineva mă ajută.

 - să fie curată
 - să nu se parfumeze cu ce este al meu (credeți-mă sunt cazuri)
 - să fie cinstită (să nu fure)
 - să țină cont de ce-mi doresc eu
 - să comunice cu mine
 - să știe să calce haine

De ce?
Un apartament de aproximativ 60m are nevoie de curățenie, iar eu de relaxare. Pentru că timpul mi-a devenit dușman, vreau să profit de clipele libere și nu să stau o zi să fac curățenie. Credeți-mă nu e fiță, e nevoie. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne scutească de puțină muncă.

Cum procedăm?
La început tatonăm terenul, ne cunoaștem, vedem ce ne place și ce nu și începem pe o sumă fixă/oră. Dacă ne împrietenim, abonament direct. 

Ce presupune?
Dat cu aspiratorul în toată casa, schimbat lenjerie de pat, șters praf, iar când trecem la abonament, responsabilitățile cresc, dar și banuții se înmulțesc. 

De ce nu fac eu?
Îmi place curățenia și fac cu drag, dar lucrez mult, iar când prind liber vreau să mă relaxez și să mă plimb. Repet, vreau să economisesc timp!


Ce zici, îmi recomanzi pe cineva de încredere?