14 ianuarie 2016

Dimineață de Ianuarie!

La mulți ani pentru 2016! Nu am mai scris, căci timpul mi-a fost cam insuficient, dar azi revin cu forțe proaspete și am zis așa, în fiecare Joi voi posta un articol pe acest blog, exceptând vacanțele. Deci, să trecem la povești!


Nu, nu m-am trezit așa devreme! Însă, nici nu am dormit până târziu. :) În dimineața asta am simțit că vine 8 Martie! Privighetoarea cântă, soarele-mi bate-n geam cu nesimțire, pomii sunt „dezbrăcați”, mașina stă liniștită, dar nu pentru mult timp, eu cotrobăi în frigider să-mi fac rapid o masă (masa de dimineață), cafeaua pe aragaz, căci m-am plictist de cafea la aparat, așa că am schimbat puțin, mă îmbrac și „zbor” la birou. Nu apuc bine să parchez mașina, telefonul sună, dar ce sună! Ghici ce? Un client formidabil, clientul meu preferat. Un nene de la Oradea minunat. Să tot ai clienți așa, să tot întâlnești oameni așa frumoși. Toți suntem frumoși, azi sunt mai bine. Pentru că, printre altele, am fost puțin bolnavă, dar o să îmi revin rapid! Trebuie!:)

Revenim la client, acest om își plătește facturile la timp, mă sună diminețile să-mi spună „Adriana, Bună Dimineața! Cum ești azi? Trec la birou să bem o cafea?”. Soțul meu ar fi invidios dacă nu l-ar cunoaște, dar nu este pentru că pe noi ne leagă iubire și încredere! Da, da clientul. În dimineața aceasta m-a sunat să-mi zică „Vezi ce zi frumoasă, dar tu ești un om mai minunat. Te-am sunat să-ți spun că ai uitat să-mi trimiți factura, dar eu ți-am trimis banuții pe soția mea”. Vă dați seama, nici eu nu fac asta.
Poate că azi sunt mai bine, pentru că mi-am amintit, zilele trecute am vorbit cu Tili Niculae și gândindu-mă la ea am furat ceva energie.
Revenim (ce înseamnă să nu ai activitate pe blog), parchez mașina în final, deschid biroul și mă trezesc cu o scrisoare sub ușă. Mi s-a părut frumos, dar apoi m-am gândit, dacă cineva îmi sparge biroul? Hmm, nu, nu, gata fără energii negative! Și, culmea! În scrisoare mi se reamintea „Pe 11 Februarie îmbătrânești”. Auch! Nu asta am vrut să aud, dar...timpul trece. Anyway, azi vreau să fiu fericită, vreu să eman și să preiau din jurul meu doar energie pozitivă. Nu mai vreau dureri de cap și senzația că nu am suficient aer, nu mai vreau doctori, deși mâine mă întâlnesc cu unul, dar este un oftalmolog tare fain! Apropo de asta, recomand clinica Opticlass Timișoara, oamenii de acolo sunt foarte politicoși și nu au prețuri mari, doar dacă vă doriți ochelari de fiță. Eu mi-am luat unii mai scumpi și am sesizat că sunt „mai de fiță” când mi-a zis o prietenă. Deci, clar! Acord mare atenție.

Una peste alta, medici sunt și ei ok, trebuie vizitați uneori, ziua a început, mașina mi-este parcată, poftă de lucru să fie, zic! Hai să aveți o zi frumoasă și un sfârșit de săptămână excepțional!