2 iulie 2012

S-a terminat!

Dupa zile lungi de sociologie si etica s-a terminat. S-a incheiat un capitol, dar incepe altul, de fapt in fiecare zi incepe  sau reincepe cate ceva . Asa incet, incet s-a dus primul an de facultate. Nici nu am realizat cat de repede s-a scurs timpul, dar asta nu inseamna ca ma mira. M-am obisnuit ca timpul sa treaca pe langa mine, iar eu abia sa realizez. Face  parte din viata mea. E timpul sa ma reintorc acasa nu pentru mult timp, dar atat cat este ma voi bucura de el. Ma voi bucura de fiecare  CLIPA petrecuta alaturi de cei dragi. Asta am invatat in acest an de facultate sa ma bucur si de cel mai scurt timp petrecut alaturi de oamenii pe care-i iubesc. Am plans, am ras, am invatat sa merg inainte, chiar daca adormeam cu lacrimi pe fata,  m-am ridicat.
Chiar daca sunt amintiri care nu-mi dau pace incet, incet le ingrop alaturi de acei oameni care m-au lasat cu ele. Poate ca pana acum doua saptamani nu mi-am dorit sa scap de ele; nu puteam  renunta pentru ca mai existau sperante, dar in urma unei vesti am decis sa las dracului totul acolo , caci daca asa a fost sa fie , inseamna ca s-a intamplat cu un scop. Da, adevarat! Daca nu se intampla probabil, de fapt mai mult a sigur nu mai ajungeam sa-mi termin primul an de facultate unde mi-am propus candva, exista riscul sa ma limitez doar la strictul necesar, iar putin, cate putin sa-mi dispara ambitia, visele si dorinta de a  urca pe treptele societatii. Ramaneam prinsa acolo cu acele persoane incapabile sa-si doreasca  si as fi devenit ca ele. Pentru ce? Pentru ce sa-mi fi distrus eu viitorul ? Pentru a-l construi pe al altora?
Pentru nimic...In urma acestei experinte , in urma acestui an am avut timp sa meditez, sa-mi dau seama si sa nu renunt. Credeam ca NU POT, dar trebuia sa ma regasesc odata...stiam eu ca nu pot renunta asa usor la mine si de fapt asta e cel mai important sa nu renunti la tine si sa inveti sa renunti la altii, caci in caz contrar vei regreta. Daca am intrat in hora voi juca pana la capat.

S-a sfarsit cu acea dezamagire inutila , dezamagire provocata de un ``om inutil``. Da, s-a sfarsit...cu dezamagirea, cu sesiunea....si a inceput VACANTA...asa ca:


VACANTA PLACUTA!!!!