27 mai 2015

Să trăim!

Este o vorbă-n lumea asta care spune că nu contează cât trăiești, ci contează modalitatea în care o faci. Este straniu să te gândești la cum ai putea să trăiești, dar este simplu să înțelegi. Trăiești cu intenție, iar asta este suficient. Trăiești pentru că vrei și mori la fel. Căci, moartea este și ea o cale. Uneori trăim pentru nimic și murim la fel. Ne plângem de nereușite, dar ne complacem. Nici noi nu știm ce putem să facem și care sunt capacitățile noastre reale. Însă, cu ajutorul unor oameni putem descoperi ce vrem de la viața noastră și care este scopul nostru pe acest pământ. Cursurile de Theta Healing te pot ajuta să te descoperi. 
Cursuri Theta Healing

Cel mai important este nu doar că te vei descoperi pe tine, ci și copilul tău are șansa să-și dea seama care este rolul lui. Un curs de theta healing ajută pe oricine, indiferent că vorbim despre adulți sau nu. Având în vedere că vorbim despre modalitatea în care trăiești, articolul „Trăiește cu Intenție” îți poate fi de ajutor. 
Participă la cursurile theta și vei conștientiza încotro te îndrepți. Poți lua parte la cursurile de theta healing în Cluj Napoca, Arad și chiar în afara țării, în Valencia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu