24 aprilie 2015

Fericire...

Nu știu cum am putea defini fericirea, însă cu siguranță, de nefericire ne plângem cu toții. Logic, fericirea este opusul nefericirii. Ce putem face pentru a fi fericiți? În primul rând, depistarea cauzelor ce duc la nefericirea noastră, aceasta ar fi prima etapă de urmat.  Stresul, nemulțumirile cotidiene și agitația din jurul tău reprezintă doar factorii externi de care ne lăsăm sau nu influențați.
Ca o definiție a fericirii, am putea spune că aceasta este o stare mentală de bine, o stare ce se caracterizează prin emoții pozitive sau plăcute. De obicei, oamenii fericiții sunt oamenii mulțumiți.
Esența fericirii diferă de la persoană, la persoană. Pentru unii, fericirea înseamnă case de lux, bacnote multe și mașini de ultima modă, iar pentru alții, ceea ce se numește fericire, înseamnă viața lor, sănătatea și echilibrul de zi cu zi. Un om fericit se vede cu ochiul liber, căci este acel om care vede partea plină a paharului, este pozitiv și are un gând bun întotdeauna.  De altfel, omul fericit se va gândi întotdeauna cu drag la trecut și va privi spre viitor cu speranță, va găsi mereu rezolvare la probleme. Despre fericire tot auzim, dar cel mai dificil este ca anumite persoane refuză sau nu înțeleg ce înseamnă a fi fericit.
Viața noastră poate fi îmbunătățită prin diferite tehnici. Una dintre acestea este Theta Healing. Prin practicarea acestei tehnici, viziunea despre noi ca indivizi, despre viață sau despre activitățile de zi cu zi se va schimba. Despre Theta Healing, puteți găsi mai multe informații pe http://copiicurcubeu.ro/. Cele mai frumoase povești sunt cele spuse de oameni. Georgiana Spătaru vorbește despre Theta Healing altfel, vorbește pentru oameni. 
Theta Healingul este tehnica ce te ajută să te înțelegi pe tine ca om, să fii mulțumit de ceea ce ești și ceea ce ai realizat, prin urmare, să fii un om fericit! Nu doar fericirea este legată de theta healing, ci noi ca ființe umane suntem strâns prinși. Descoperindu-ne pe noi, fericirea ne va călăuzi pașii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu